Sep 30 2013

Zahvala Općinskoga načelnika našoj predsjednici Ani

Naša Predsjednica i najistaknutija članica Foto video kluba 35mm Dr.sc. Ana Sović primila je Zahvalu Općinskog načelnika i to za rad s djecom i mladima u fotografiji, robotici i informatici te za postignute iznimne znanstvene rezultate. Više informacija o dodijeli priznanja na www.opcina-kriz.hr.


Sep 11 2013

U ogledalu

U utorak, 10.09.2013.  otvorena je izložba fotografija članova Kluba pod zajedničkom temom “U ogledalu”.

Na izložbi je izloženo 43 fotografija 18 autora:

Marta Martinac, Nives Ratković, Nikolina Zekić, Stella Đudarić, Ema Herbst, Petra Pugar, Martina Fukač, Klara Šimić, Dario Nikšić, Tina Blagušević, Tin Pugar, Marina Domitrović, Josip Kolaković, Mijomir Dujmović, Maja Mihelja Žaja, Pavle Lončar, Ana Sović i Boris Kržić.

Izložba će biti otvorena kroz mjesec rujan, svaki petak od 19:30 – 22:00. Moguće ju je otvoriti i prema najavi na fvk35mm@gmail.com.

u_ogledalu_pozivnica


Sep 11 2013

Foto video klub “35mm” Križ upisuje nove članove

Pozivamo sve učenice i učenike od 4.-8. razreda osnovnih škola, te sve srednjoškolce i studente da se priključe radu kluba.

Naučite više kako se barata s fotoaparatom, što znači koja tipka na njemu, kako obraditi fotografiju, snimite svoj prvi film, otputujte s nama na izlet ili se jednostavno družite u ugodnoj atmosferi pričajući o filmovima i fotografijama.

Sastanci se održavaju petkom od 19:30-21:00 u prostorijama Kluba, Trg Svetog Križa bb, Križ (podrum zgrade Općine).

Nije potrebno imati vlastiti fotoaprat.

Prvo predavanje u novom ciklusu predavanja o fotografiji je u petak, 20.09. u 19:30. Dovoljno je samo se pojaviti!

Više informacija na fvk35mm@gmail.com!

plakatFVK_web