Monthly Archives: October 2010

5. rođendan Foto kluba

Kao što vjerojatno ne znate u petak je tulum povodom petog rođendana našeg dragog kluba. Pozivamo vas na nezaboravnu noć karaoka, foto testova, zezancije i klope at casa del 35mm. Cjelovečernje projekcije Šeherezade obogatit će gastronomsku ponudu.

Dresscode: kostimizirano, Helloween party

Vidimo se!

Dodjele nagrade za najbolje fotografije Ivanić Grada

U petak 17.09.2010. u 19:00 u Maloj sali Pučkog otvorenog učilišta u Ivanić – Gradu bit će dodijeljene nagrade Turističke zajednice u Ekološko edukativnoj akciji HTZ – Volim Hrvatsku, Volim Ivanić, Cvjetni otok Ivanić. Istom prigodom će biti podijeljena priznanja najuspješnijima za uređenje okućnica, na natječaju suvenira i fotografija.

Podsjetimo, Ana Sović je osvojila treću nagradu, Tonka Markić nagradu na najuspješnijeg mladog autora, a mladi FVK “35mm” su osvojili pohvalu za svoj rad.

Nagrada u Lidicama, Češka

Na 38. međunarodnoj izložbi dječjeg likovnog stvaralaštva u Lidicama, Češka iz područja fotografije sudjelovalo je 1386 djece iz cijeloga svijeta. A ako se tu ubroje i ostala područja stvaralaštva sudjelovalo je 25132 djece. Njima su dodijeljene 129 medalje, 1273 pohvale, dok je 61 škola dobila medalju. Jedna od tih škola iz cijeloga svijeta je i naš klub. Nagradu smo dobili na temelju fotografija Eme Herbst i Mihaele Trusk. Naš klub je jedina škola iz Hrvatske koja je osvojila ovu nagradu ove godine.